Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játszóterek szezonja

Huszár Hajnal | 2024.04.01.

 Az enyhe tél miatt ugyan nem néptelenedtek el teljesen a játszóterek az elmúlt hónapokban sem, a szabadtéri játék ideje azonban mégiscsak most jön el, a tavasz beköszöntével. Városunkban 18 játszótér van az önkormányzat kezelésében, ezek gondozásáról az idei év elejétől a Pápai Sport Nonprofit Kft. gondoskodik.
A cég műszaki munkatársai már hetekkel ezelőtt megkezdték a játszóterek szezon előtti rendbetételét. Ilyenkor felássák a homokozókat és homokos esési tereket, átvizsgálják a játékeszközöket, ellenőrzik a gumiburkolatok épségét és kijavítják az esetleges hibákat, valamint lenyírják a füvet a játszóterekhez tartozó területeken.

A gyermekbirodalmakat azonban nemcsak most a szezon kezdetén, hanem éven át visszatérően ellenőrzik, karbantartják és elvégzik a szükséges javítási munkákat a gyermekek biztonsága érdekében – közölte Tóth Péter, a Pápai Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A gondos kezek munkája azonban nem elegendő ahhoz, hogy a kisgyermekes családok mindig önfeledten, biztonságosan tölthessék idejüket a játszótereken, fontos az is, hogy a látogatók rendeltetésszerűen használják a játékeszközöket, betartsák a használatra vonatkozó szabályokat és rendet, tisztaságot hagyjanak maguk után. Ezt kérik a pápaiaktól a játszóterek fenntartói.    


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: