Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jó hangulat a Svéd Fegyveres Erők Zenekarának koncertjén

Babos Petra | 2023.09.17.

Ismét Pápán, az Esterházy-kastély udvarán koncertezett a Swedish Armed Forces Entertainers, vagyis a Svéd Fegyveres Erők Zenekara. A nyárias időben nagyon sokan eljöttek a koncertre, s tapsoltak a zenekarnak, akik már jól ismertek a pápaiak körében.


A hét tagból álló formáció vezetője, a dobos, Jonas Lidholm a Médiacentrumnak elmondta, nagyon tetszik neki a város, jól érezte magát Pápán.
–A Swedish Armed Forces Entertainers több száz tagból áll, de Pápára ezúttal heten érkeztünk, hogy szórakoztassuk a helyieket, az érdeklődőket. Nagyon szép város Pápa, kedvesek az emberek, jól éreztük magunkat itt és szerencsére csodálatos volt az idő is. Szerdán érkeztünk, s felléptünk a QSI iskolában, majd pénteken a bázison dolgozó svédeknek és családjuknak játszottunk, a mai nap pedig az utolsó koncertünkön zenélünk, holnap indulunk haza– tudtuk meg Jonas Lidholmtól, aki kiemelte, mindannyian zenészek, de a mostani pápai koncertsorozat alkalmával találkoztak így heten együtt először.


Az együttes az Abba-klasszikusok mellett Dua Lipa, Ed Sheeren-dallamokkal és közismert pop slágerekkel örvendeztette meg a közönséget, akik vastapssal díjazták a fergeteges hangulatú koncertet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: