Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jó hangulatú asztalitenisz-délután

Haraszti Gábor | 2023.12.28.

A Pápa és Környéke Asztalitenisz Sportegyesület ötödik alkalommal rendezte meg családi napját. A nagyteveli tornacsarnokban közel félszázan gyűltek össze egy kis évi végi sportos pattogtatásra.

A verseny célja a játéklehetőség biztosítása volt az egyesület játékosai, hozzátartozói, támogatói és barátai számára. A szervezők öt asztalt állítottak fel, ahol az egyéni-és csapatversenyt rendezték illetve a családok között is sorrendet hirdettek.

Hegyi József szervező elmondta, minden évben próbálják csiszolni a versenykiírást, hogy az amatőr családtagok lehessenek némi előnyben, s mellette igazán csapatverseny jelleget ölthessen a megmérettetés. Ezt szem előtt tartva az idei páros bajnokság szabályainak kialakításakor figyelembe vették, hogy a párosítások résztvevői milyen szintű bajnokságokban játszanak, tehát ha a hobbi játékosok igazolt résztvevőkkel találta szembe magukat, előbbiek plusz pontról indultak.

A családi versenyt a Présing Balázs, ifj. Présing Balázs, Horváth Milán hármas nyerte, párosban az Oláhné Szűr Hajnalka – Pente Kevin kettős bizonyult a legjobbnak, egyéniben ifj. Présing Balázst hirdették ki győztesnek. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: