Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jól halad a Perutz felkészülése

Haraszti Gábor | 2024.02.02.

A Vas vármegyei első osztály éllovasa ellen folytatta a felkészülést a Perutz FC. A pápaiak az Illés Akadémia elleni előkészületi találkozójukon is veretlenek maradtak.

A keddi, Sárvár elleni idegenbeli meccset követően ötödik edzőmeccsét hazai pályán játszották a pápai fiatalok, akik ezúttal a Vas vármegyei első osztály első helyén álló Illés Akadémiát látták vendégül.

Mindkét csapat agilisan, jó iramban kezdett, aztán a 20.percben egy megpattanó vendég lövés a hosszúba hullott 0-1. A Perutz a második félidőben egyenlített, egy szélről belőtt labda a kapusról Császár elé pattant, aki nem hibázott 1-1. A folytatásban több találat nem esett, mindkét alakulat kapufákig jutott.

Kun-Szabó Attila: Jó meccset játszottunk a Vas vármegyei listavezető ellen, hatalmas iram volt. Most vagyunk a terhelés csúcsán, ennek ellenére jól játszottunk, elégedett vagyok.

Perutz FC: Présing – Szalai, Erdősi, Nagy B., Rozman, Horváth T., Cser, Mogyorósi, Nagy D., Nagy K., Hauser B., cserék: Császár, Hauser M., Gajdosi, Mikóczi, Farkas Á., Pente

A Perutz FC-re a folytatásban két idegenbeli meccs vár, előbb Gyirmóton, majd Vecsésen.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: