Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Jól halad a munka

Horváth Andrea | 2023.02.03.

Január 30. és február 13. között belső átalakítás miatt zárva tart az Jókai Mór Városi Könyvtár. A felnőtt szépirodalmi kölcsönzőt alakítják át és rendbeteszik az állományt az ott dolgozók.

Több mit 27 ezer kötetet néztek át a könyvtárosok, megtörtént a selejtezés, rendszerezték a kölcsönzői és a raktári állományt. Eddig sok könyv dobozokban volt, most minden polcra került. A kölcsönzői rész A és B betűjéhez sorolt könyveket ezentúl a folyosón találhatják meg az olvasók, a többit pedig a teremben, ahol a magasan levő, nehezen elérhető polcokat leszerelték, igyekeztek tágasabbá tenni a teret. 

Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető elmondta, hogy szeretnének ülőalkalmatosságokat is elhelyezni, hogy az olvasók kényelmesen, ráérősen bele is olvashassanak a kiválasztott könyvekbe. A cél az, hogy a látogatók jól érezzék magukat a könyvtárban. 

Azért a  két hetes szünetben sem kell teljesen nélkülözniük a könyvtári szolgáltatást a pápaiaknak, hisz az emailben vagy telefonon leadott előzetes könyvigénylések hétköznap átvehetők a  főbejáratnál. A zárva tartás ideje alatt késedelmi díjat nem számolnak fel a könyvtárosok. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: