Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jól helytálltak országos döntőn a Türr kosarasai

Haraszti Gábor | 2024.04.24.

Miskolcon rendezték az V-VI. korcsoportos „B” kategóriás országos kosárlabda diákolimpia döntőjét. A Türr István Gimnázium csapata az igen értékes 10. helyet szerezte meg. 

A csapat egy hosszú utazás után két játéknapon is két-két csoportmérkőzést játszott. Ezt követően az utolsó előtti napon még egy keresztjáték is várt a csapatra, amit egy másik csoport hasonlóan harmadik helyezettje ellen vívhattak meg. A fáradsággal dacolva nagyot küzdöttek, a győzelem pedig azt jelentette, hogy a záró napon a 9. helyért játszhattak a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban.

– A vidám pillanatokkal tarkított helyosztón sajnos az ellenfél jobb kosárlabdát játszott, így a 10. helyezéssel zártuk a tornát, az ország húsz legjobb csapatát felvonultató mezőnyben. Az igen fárasztó mérkőzések és helyszínek közötti utazások ellenére a diákok rengeteg vidám pillanattal, tapasztalattal és élményekkel gazdagodtak. Gratulálunk nekik – tájékoztatott Németh András, a csapatot felkészítő testnevelő. A csapat tagjai Joó Kristóf, Kálmán Boldizsár, Nagy Botond, Sárvári Baján, Leimeiszter Ábel, Pethő Zsombor, Gombás Roland, Banai Zalán, Horváth Barnabás, Takács Csanád és Pethő Kristóf voltak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: