Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jól vizsgázott az új generáció

Haraszti Gábor | 2023.04.16.

Pápai pofonoktól és sikerektől volt hangos a Városi Sportcsarnok. A Koko-gym SE küzdősport gáláján tíz pápai harcos közül heten győztesen hagyták el a ringet.

Hosszú, több éves kihagyás után adott otthont ismét küzdősport gálának a sportcsarnok, ahol Muaythai és K1 szabályrendszerben 14 mérkőzést rendeztek. A New Generation Koko Gym Gálán már az első mérkőzésre szépen megtelt a létesítmény, több százan foglalták el helyüket a lelátókon. A nap végén a tíz pápai indulóból hét sportoló kezét emelték győztesként a magasba.

– Úgy gondolom, jól sikerült az este, a visszajelzések pozitívak, régen volt már ennyi pápai a ringben – értékelte a gálát Korpics Gábor főszervező. – Szakmailag is elégedett vagyok, a három vereségünkből kettőn is kevésen múlt a siker, külön kiemelném Balogh Ákost, aki ugyan pontozásos vereséget szenvedett, de a főbíró technikai tudását a profikéhoz hasonlította. Ami a győzteseket illeti, Stumpf Dániel és Schmidt Ádám is idő fejezte be a meccsét, Varga Richárd élete első mérkőzésén egy jóval rutinosabb ellenfelén technikai KO-val kerekedett felül. A főmeccsen Szabó László megosztott pontozással győzte le Fehéri Gábort, a Golden Muay Thai SE harcosát. Szeretném megköszönni a város és a támogatók erkölcsi és anyagi segítségét, amiből az ilyen típusú rendezvényeket életben tartják.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: