Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jubileumi logókészítő verseny a Tarczyban

Babos Petra | 2023.11.15.

15 éve, 2008. szeptember 1-jén indult a Tarczy Lajos Általános Iskola magyar-angol kéttannyelvű tagozata. E jeles évforduló alkalmából logókészítő versenyt hirdettek a felsős, tagozatos diákok részére.

-A nyertes logót feltüntetjük a tagozat által rendezett valamennyi versenyen és programon.
Talán nem véletlen, hogy éppen 15 szebbnél szebb pályamű érkezett. A zsűri nehéz helyzetben volt, nem volt egyszerű feladat kiválasztani a kreatív, színes munkák közül a legjobbat. Voltak persze kritériumok, hogy mi szerepeljen a logón, hiszen mi szerettük volna, ha a 15-ös szám megjelenik az alkotáson, utalva ezzel a 15. jubileumra, illetve azt akartuk, hogy a magyar-angol kéttannyelvűség is visszaköszönjön a munkákról – tudtuk meg Hardi Tünde tagozatvezetőtől.

-A kéttannyelvű tagozatra járó diákok azok, akik igazán megértik, hogy mit is jelent erre a tagozatra járni, vagyis angol nyelven tanulni különböző tantárgyat, olyan különböző programokon részt venni, amelyek hozzájárulnak a nyelvi készségiek fejlődéséhez. Ők azok, akik elsősorban nyelvvizsgára készülnek, ők érzik át leginkább ennek a tagozatnak az atmoszféráját – emelte ki Hardi Tünde.

Végül a következő eredmény született:

1.hely: Szakács Panka, 6.e
2. hely: Balogh Emese, 8.e
3. hely: Erki Rebeka, 6.e
Különdíjban részesült: Kapin Dominik, 5.e osztályos tanuló.

Az alkotások az aulában láthatók. 

 

 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: