Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Jutalom a legjobbaknak

Haraszti Gábor | 2024.06.18.

Májusban a legtöbbet fejlődő játékosát, míg június hónapban a bajnoki szezon egyik legjobbját díjazta a Pápai SE. A hónap játékosának járó serleget Farkas Dávid Kristóf és Szabó Levente érdemelte ki.

2024 januárjától választják meg az egyesület edzői azokat a játékosokat, akik az adott időszakban a legtöbbet fejlődtek vagy a legszorgalmasabbak voltak az edzéseken. Májusban a gyermek csapatból Farkas Dávid Kristóf érdemelte ki az elismerést, míg az idősebbek között júniusban Szabó Levente vitte hátán a csapatokat.

– Dávid 2014-es születésű, úszásban és játékban is sokat fejlődött, már ezzel a korosztállyal is gyakoroljuk az egykapus játékot, a mezőnyből egyértelműen kiemelkedett, megérdemelte a díjat – mondta Cseh László, a PSE edzője. – A másik díjazottunk Szabó Levente, aki mind az ifiben, mind a serdülőben végigvédte a bajnoki találkozókat, ami mondanom sem kell, nagyon megterhelő volt. Levente szenzációs teljesítményt nyújtott, nemcsak csapattársai, hanem az ellenfél és a zsűri elismerését is kivívta.

A pólósok trénere hozzátette, a bajnokságok véget értek, most egy egyhetes pihenő következik, de nyáron sem állnak le teljesen, szokásos nyári táborukat július első hetében rendezik, melyre negyvenen jelentkeztek.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: