Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kábelszat előfizetők figyelem! Újra kell programozni a televíziókészülékeket!

Pintér-Papp Eszter | 2024.02.06.

A KábelszatNet-2002 Kft. a napokban a magasabb szintű szolgáltatás elérése és a meghirdetett új csatornák megjelenése érdekében változtatásokat hajtott végre a csatorna kiosztásban. Az átállás időpontja február 5., hétfő volt. 

A műszaki módosítások következtében a Kábelszat előfizetőinek újra kell programozniuk televíziókészülékeiket.

Fontos változás, hogy megszüntették az analóg rendszerű csatornák továbbítását. Ezek a digitális kínálatban továbbra is elérhetők maradnak.

Azok az előfizetők, akiknek kizárólag az analóg csatornák vételére alkalmas, régi készülékük van, úgynevezett set-top boksz segítségével nézhetik megszokott csatornáikat – erről bővebb információt a Kábelszat ügyfélszolgálatán kaphatnak az érintettek. Szintén az ügyfélszolgálaton jelentkezhetnek, akik nem tudják elvégezni a televízió újraprogramozását, nekik a bejelentések sorrendjében segítséget nyújtanak a Kábelszat munkatársai. Az ügyfélszolgálat telefonszma: 89/324-698.

A változás következtében a Pápa Városi Televíziót sem a jól megszokott helyen találják a Kábelszat előfizetői. Az alapkiosztásban mostantól a 22-es csatornán láthatják műsorainkat.  

Illusztráció: Alehandra13 képe a Pixabay -en. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: