Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KULTÚRA

Kánaán a könyvbarátoknak – most zajlik a 95. Könyvhét

Varga Rebeka | 2024.06.15.

A könyvhét az írók, az illusztrátorok, a könyves szakemberek és az olvasók ünnepe.

A hétvégén igazi csemegékkel készülnek országszerte a könyvbarátoknak. Érdekes beszélgetések, értékes gondolatok és magannyi fantasztikus könyvvel kecsegtet a 95. Ünnepi Könyvhét.

Budapest

A 95. Ünnepi Könyvhéten 170 kiállítóval, 150 standdal és több mint ezer dedikálással, valamint pódiumbeszélgetésekkel, könyvbemutatókkal és koncertekkel várják a közönséget június 16-ig a budapesti Vörösmarty és a Vigadó téren, valamint a Duna-korzón.

Deberecen

A 95. Debreceni Ünnepi Könyvhéten és 23. Gyermekkönyvnapokon a Méliusz Juhász Péter Könyvtár szervezésében a gyerekeknek szóló programok és a könyvbemutatók mellett lesznek városi séták és koncertek is. A rendezvény új programelemekkel bővül és új arculattal várja az érdeklődőket. Az új mottó: "Nyitott kapuk, nyitott könyvek".

Szeged

Tizenkilenc helyszínen mintegy száz rendezvénnyel, könyvbemutatókkal, író-olvasó találkozókkal, kiállításokkal, könyvkiadók, folyóiratok programjaival várják az érdeklődőket a 95. Ünnepi Könyvhéten és a 23. Gyermekkönyvnapokon Szegeden, a Somogyi-könyvtár szervezésében.

Győr

Győrben is három napon át zajlanak a 95. Ünnepi Könyvhét és 23. Gyermekkönyvnapok rendezvényei: könyvbemutatók a Kisfaludy-könyvtárban, kézműves gyerekfoglalkozások, az utcai hangulatzene, a könyvvásár és dedikálások a Baross úton naponta 10.00-18.00 óráig lesznek. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: