Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Karácsonyi meglepetés a hivatal dolgozóitól

Huszár Hajnal | 2023.12.19.

A polgármesteri hivatal munkatársai 66 ajándékcsomagot gyűjtöttek össze, hogy azok karácsonyi meglepetésként örvendeztessék meg a kisgyermekeket.
A kezdeményezés tavaly indult, a hivatal dolgozói akkor szerveztek először ilyen adományozást a szeretet ünnepe előtt, s elköteleződésük, hogy örömet szerezzenek, idén is megmaradt.


-Az idén is megkértem a kollégáimat, hogy amennyiben tehetik és van kedvük hozzá, vegyenek részt ebben az összefogásban és csomagoljanak be egy-egy ajándékot – mondta el dr. Nagy Krisztina jegyző. A szépen becsomagolt dobozok a Városháza karácsonyfája alá kerültek, ma délután pedig dr. Áldozó Tamás polgármester társaságában átadták őket a Fenyveserdő Bölcsődének, a Pápai Városi Óvodáknak és a Vajda Márta Iskolának.


-Nagy örömmel csomagoltuk be ezeket az ajándékokat és nagy szeretettel adjuk át őket. Így kívánunk boldog karácsonyt a kisgyermekeknek és családjuknak – fogalmazott a jegyző, hozzátéve, ő maga olyan gondossággal készítette össze az ajándékot, mintha azok saját gyermekinek készülnének.
A hivatal munkatársaitól azt kérték, hogy a csomagon jelezzék, hogy milyen korosztály számára szól a meglepetés és hogy kisfiúnak, vagy kislánynak szánják, ez alapján tudták szétosztani az ajándékokat az intézmények között.


A karácsonyi dobozokat köszönettel vette át Tóth Kata, a Pápai Egyesített Bölcsődék vezetője, Horváthné Végh Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője és Erki Alexandra, a Vajda Márta iskola intézményvezető-helyettese.
-Nagy öröm számunkra a polgármesteri hivatal dolgozóinak kedvessége és biztos vagyok benne, hogy angyalkáink az idén is a legmegfelelőbb helyekre juttatják el ezt a sok-sok csomagot. Köszönjük az önkormányzat valamennyi dolgozójának ezt a nagylelkű adományozást, hiszen örömtelivé teszik gyermekink karácsonyát ezzel a cipősdoboznyi szeretettel – mondta el intézményvezető kollégái nevében is Horváthné Végh Judit.

 


 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: