Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Karácsonyi ünnepség a Tarczyban

Babos Petra | 2023.12.22.

A Tarczy Lajos Általános Iskola idén is megszervezte karácsonyi hangversenyét, melyen az iskola gyermekkórusa és a néptáncszakkörösök mellett a 4. c és a 4. e osztály tanulói egy versekből, színdarabból, táncból, ünnepi jókívánságból álló műsort mutattak be, melyet Bódainé Balogh Orsolya és Cserneczkyné Kapa Nikoletta tanárnők állították össze. 


Venczel Csaba intézményvezető elmondta, az idei évben is lázas készülődés előzte meg a karácsonyi műsort.
-Adventkor minden héten meggyújtottuk az adventi koszorú gyertyáit. Emellett számos hagyományos programelemünket megvalósítottuk, gyűjtöttünk cipősdobozokba játékokat, édességeket. Ismét feladtuk karácsonyfadíszeinket több külföldi országba, s mi is rengeteg szép fadíszt kapunk cserébe. Szerveztünk karácsonyi vásárt is a gyerekek által készített termékekből, a szülők közreműködésével, segítségével. Ezek az alkalmak fontosak az adventi készülődéskor. A karácsonyi ünnepséget is lázas készülődés előzte meg, hiszen a gyerekek örömmel vettek részt a műsorban – emelte ki Venczel Csaba. 


A meghitt műsoron bemutatkoztak a néptáncszakkörre járó diákok. Ők egy betlehemes játékot adtak elő Egyed Katalin tanító vezetésével. 
A meghitt karácsonyi műsort a közönség vastapssal díjazta.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: