Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Karácsonyváró teadélután a Weöres-iskolában

Pintér-Papp Eszter | 2023.12.14.

Régi hagyományt elevenítettek fel tegnap délután a Weöres Sándor Általános Iskolában, amikor karácsonyváró teadélutánon gyűlt össze az iskola apraja-nagyja. 

A szervező diákönkormányzat varázslatos ünnepi hangulatban várta a rendezvény résztvevőit. Zsíros kenyér, forró tea, aprósütemény, kellemes zene, szépen megterített asztalok, mécsesek fénye várta a vendégeket az ünnepi díszekbe öltöztetett iskolában. 

  

A rendezvényen megjelenteket Unger Tamás alpolgármester és Markovits Kálmán igazgatóhelyettes köszöntötték, majd a nyolcadik osztályosok szívmelengető műsorát láthatták a teadélután résztvevői.

Mógor Adrienn, az iskola igazgatója a Médiacentrumnak elmondta, a rendezvény célja az volt, hogy személyessé tegyék az ünnepvárást és ezzel a lelki feltöltődést nyújtó élménnyel közösen hangolódjanak a közelgő ünnepekre. Az igazgató úgy fogalmazott, jó érzés volt egy kicsit elidőzni egymás társaságában, megosztva a közelgő ünnep örömét és szeretetét, hisz iskolai közösségük ereje az ilyen alkalmakkor érzett összetartozásban nyilvánul meg igazán.

Fotó: Weöres Sándor Általános Iskola

    

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: