Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kasza László sajtótájékoztatója

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.30.

Kasza László, a 4. számú egyéni választókerület független önkormányzati képviselőjelöltje ma délután tartott sajtótájékoztatóján ismertette választási programját. A jelölt a sajtótájékoztatón a járdák és az utak állapotával, a köztisztasággal és a közbiztonsággal kapcsolatos elképzeléseiről szólt.

A jelölt úgy fogalmazott, ezek azok a témák, amelyek jelenleg leginkább foglalkoztatják a pápaiakat, ezért ezekről mindenképpen beszélni kell.

A járdák és az utak állapotával kapcsolatban Kasza László hangsúlyozta, ez az egész városon átívelő probléma, aminek megoldása nagyobb összefogást igényel.

A szemetelés, a köztisztaság problémájával kapcsolatban a sajtótájékoztatón elhangzott, a 4. számú egyéni választókerületben a szemetelés leginkább a Kisligetben jellemző. A tókertiek kedvelt pihenőhelyén gyakran vannak tele a szemetesek és a padok alá, valamint a fűre is gyakran kerül szemét. A probléma megoldását többen újabb szemetesek kihelyezésében látják, ám a képviselőjelölt úgy gondolja, ez csak tüneti kezelést jelent, a megoldás a szemléletformálásban van.

Kasza László választási programjának harmadik pontja a város közbiztonsága, amivel kapcsolatban úgy fogalmazott, a közösségi médiának köszönhetően ez a kérdés a helyi kommunikáció középpontjába került. A jelölt véleménye szerint ezt a kérdést nem a bűncselekmények, vagy atrocitások oldaláról kell megközelíteni, hanem az elkövetők oldaláról. Ahogy a szemetelés esetében, úgy a közbiztonság kapcsán is a kommunikációban és a szemléletformálásban látja az előrelépés lehetőségét.  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: