Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kerek születésnaposok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél

Babos Petra | 2023.07.14.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületénél hagyomány, hogy megköszöntik a 80 év feletti, kerek születésnapjukat ünneplő tagtársaikat. Így történt ez ma délelőtt is, amikor 27 születésnaposnak gratuláltak, s kívántak még hosszú éveket.


–Nagy örömmel köszöntjük fel évről-évre a kerek évfordulós születésnaposainkat, hiszen fontosnak tartjuk, hogy akik ennyi évet megéltek, minden elismerést megkapjanak, ezért úgy döntöttünk, hogy nyáron köszöntjük fel a jubiláló tagokat. A mai napon öt 90 éves, tizenhat 80 éves és hat 85 éves tagtársamat ünnepelhetjük. Akik nem tudtak eljönni a mai alkalomra, az ő ajándékukat is eljuttatjuk. A férfiak egy-egy üveg finom bort, a hölgyek virágot kaptak– tudtuk meg Baán Évától, az egyesület elnökétől.


A rendezvényen részt vett Unger Tamás alpolgármester is, aki jó egészséget kívánt minden jelenlevőnek.
-Legyen meg a napi cél, legyen meg a pici munka, ami jólesik, egy pici bor vagy, ami jólesik és legyen meg az a szeretetteljes közösség, ami kell ahhoz, hogy megéljék a 85., 90., 95. és akár a 100. születésnapot is. Ehhez polgármester úr nevében is azt kívánom, hogy legyen meg a kitartásuk, egészségük, jókedvük és a boldogságuk is. Minél többet járjanak a nyugdíjas egyesület rendezvényeire, programjaira, mert a közösség  és az általa nyújtott szeretet mindenkinek fontos -emelte ki az alpolgármester.
A köszöntések után koccintottak a megjelentek, majd a rendezvény jó hangulatú beszélgetéssel folytatódott. 


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: