Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Keresd a békét!

Horváth Andrea | 2023.09.15.
0:00
/
Keresd a békét!

Az Ars Sacra Fesztivál, a Nyitott Templomok Napja, valamint a Kulturális Örökség Napjai országos rendezvényekhez kapcsolódóan a Pannonia Reformata Múzeum is szervez programokat. Szombat délután minden korosztály találhat magának hasznos időtöltést itt. A kisgyerekes családoknak például interaktív tárlatvezetést, a felnőtteknek egy nagy kitekintésű építészeti előadást kínálnak, de lesz PRaktika foglalkozás is.

 

Keresd a békét! Ez az Ars Sacra Fesztivál idei mottója, s ehhez kapcsolódnak a programok is. A Pannonia Reformata Múzeumban szeptember 16-án, szombaton 14 órakor interaktív tárlatvezetés indul a nemrégiben nyílt kortárs kiállításban. Ezt Baráth Julianna vezeti, az egyes alkotásokhoz kapcsolódó interaktív elemekkel, mely segíti a gyerekeket az üzenet megértésében.

15 órakor kezdődik a PRaktika foglalkozás, ezúttal egy galambot, a béke szimbólumát készíthetik el az érdeklődők egy szép ajtódísz formájában.

 

16 órától dr. Vasáros Zsolt Ybl-díjas építész, egyetemi tanár tart előadást Kereszténység és építészet címmel, nemzetközi kitekintéssel.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a tárlatvezetés és az előadás is ingyenes program.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: