Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Készül a piaci árusok helye

Huszár Hajnal | 2024.02.21.

Készülnek az árusítóhelyek a piac Ady sétány mentén lévő részén. Mint ismeretes, a piaci parkoló rendezésekor kerültek át a sátras árusok a sétánnyal határos területre, ám mivel a kerékpárút forgalmát nem akadályozhatják a pultok és sátrak, ezért a térköves melletti füves részen kaptak helyet a kereskedők. Az ő kérésük volt, hogy rendezettebb körülményeket kapjanak, hiszen a gyepfelületen csapadék esetén gyorsan sárosra tapossák a területet – idézte fel érdeklődésünkre Bakos László, a piac vezetője.


Az árusok kérése meghallgatásra talált, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. kedden állt be a munkaterületre, hogy egy 3,5 méter széles, 15 centiméter vastagságú murvás területet alakítson ki a több mint 100 méter hosszú szakaszon, ahol jellemzően nyolc árus kínálja portékáit.


A munka a terület Gróf út felőli végén kezdődött, itt már kiszedték a tükröt és megkezdték a murva felhordását és tömörítését a kialakított felületen. A VFT munkatársai a szomszédos épületek faláig tartó területen a gyepes rész egyeletlenségeit is eltüntetik, így rendezett környezet áll majd a piacozók rendelkezésére.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: