Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Két pápai érem a horvát formagyakorlat bajnokságon

Haraszti Gábor | 2024.03.20.

Rijekában rendezték a IX. nyílt horvát formagyakorlat judo bajnokságot. A rangos megmérettetésen a Pápai Judo Akadémia két párosa egy arany- és egy bronzérmet szerzett.

Négy nemzet és rekord mennyiségű nevező jelent meg a bajnokságon, melyen a magyar csapatban a Pápai Judo Akadémia négy sportolója kapott helyet. Ősz Regina és Kampel Eszter kiemelkedő teljesítménnyel, a juniorok között tíz párost maguk mögé utasítva szerezték meg a győzelmet, míg a Mezei Dorina – Mezei Virág duó a felnőttek között 16 párosból az előkelő 3. helyen végzett.

– Eszterék maximálisan megérdemelték az első helyet, a második helyezett párosnál több mint húsz százalékkal több pontot kaptak, európai szintű gyakorlatot mutattak be, nem volt kétség az első helyük. Dorináék több szakember szerint is jobbak voltak mindenkinél, tudni kell, hogy a legnagyobb ellenfelük edzője volt az egyik bíró, így nem volt nehéz kitalálni, hogy kik fognak az első helyen végezni. De ezzel nem foglalkozunk, megszoktuk már ezt a fajta bíráskodást, készülünk tovább ugyanis hamarosan Olaszországba az Európai Judo Szövetség versenyére utazunk, Pordenoneban ugyanez a két pápai páros fog indulni, bízunk benne, hogy ezúttal is jó eredményeket érnek el a lányok – mondta Mezei Csaba, az akadémia szakmai vezetője.

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.04.23.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: