Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Két sportágban is sikeresek voltak a ballások

Haraszti Gábor | 2023.12.11.

Kézilabda és floorball sportágban is szép országos sikereket értek el a Balla DSE versenyzői. A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI tanulói és partnerjátékosai három arnyérmet szereztek.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség országos egyesített kézilabda bajnokságának második fordulóján divíziójában aranyérmes lett a Balla DSE mindkét együttese. A csapat tagjai: Csikó Richárd, Pente Kevin, Czinkán Olivér, Pődör Márk, Kerpics Melánia, Sarus Bernadett, Zsidai Milán, Vörös Krisztián, Tőle Marcell, az őket segítő partnerjátékosok pedig Soós Nikoletta, Oláhné Szűr Hajnalka, Szautner Péter, Szücs Bálint és Szelencsik Ádám voltak.

Néhány nappal később a budapesti Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola csarnokában mérték össze tudásukat a floorball csapatok az MSOSZ országos versenyének keretében. Tíz csapat vett részt a megmérettetésen, ahol a Balla DSE I. csapata ezüstérmes, a II. alakulata pedig aranyérmes lett. Az I.csapat tagjai: Pente Kevin, Pődör Márk, Vörös Krisztián. A II.csapat tagjai: Csikó Richárd, Czinkán Olivér, Lakatos Milán, Tőke Marcell, Zsidai Milán, játékukat, Pődör Patrícia, Oláh Levente, Szautner Péter valamint Köteles Zsombor partnerjátékosként segítette.

(Fotó: Soós György)
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: