Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kezdődik a Fő téri útjavítás – forgalomkorlátozásra készüljenek az autósok

Huszár Hajnal | 2023.11.15.

Városszerte zajlik a kátyúzás, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. a legveszélyesebb úthibák eltüntetésén dolgozik ezekben a hetekben. Ezzel párhuzamosan a Fő téri térkőburkolatos utak hibáit is kijavítják. Az első ütemben az OTP előtt dolgoznak, emiatt ott holnaptól forgalomkorlátozás lesz érvényben – tudtuk meg Bakos Lászlótól, a VFT közlekedési forgalomtechnikai szervezőjétől.


Az OTP előtti szakaszon két helyen törtek össze az útburkolókövek, ezeket szedik ki, majd az új ágyazat elkészítése után új gránitköveket raknak le, melyet egy speciális anyaggal rögzítenek. A munkálatok miatt néhány négyzetméternyi területet lezárnak az útpályából.
-Az útjavítás a Korvin utca felől a jobb oldali útpályát érinti, a munkaterületet kordonnal zárjuk le. A javítás idején jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhatnak a járművek, ezt követően pedig a kordon határolja majd a kijavított felületet – közölte Bakos László. Hangsúlyozta, beépítendő speciális anyagnak 48 órát kötnie kell, addig nem kaphat terhelést, ezért a lezárás marad a munkavégzés után is. 

Mindez azt jelenti, hogy az OTP előtt marad a kétirányú forgalom, de fokozott óvatossággal kell közlekedni ezen a szakaszon a következő napokban.
Mint megtudtuk, a megsérült gránitkövek cseréje a Nagytemplom és az Esterházy-kastély közötti szakaszon folytatódik, ez a munka a tervek szerint a jövő héten kezdődik meg. 


 • Friss hírünk
  ZENE

  Régi sláger új köntösben

  Ha nyár, akkor a magyar zenészek is új, üde és modern...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: