Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kicsi manók első élményei a tanodában

Pintér-Papp Eszter | 2024.02.08.

Csaknem szűkösnek bizonyult a Szent István Római Katolikus Általános Iskola Fő téri épületének aulája a csütörtök délutáni Manó tanoda foglalkozáson. Az iskolabemutató alkalomra ugyanis olyan sok szülő és kisgyermek érkezett, hogy szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni az egyébként tágas teremben.

Az érdeklődők a várakozás perceiben egy iskolabemutató kisfilmet láthattak, majd Kovács Krisztina, az intézmény igazgatója szólt az iskoláról, az oktató-nevelő munkáról, a választható foglalkozásokról, és arról, hogy milyenek a mindennapok és az ünnepek a katolikus iskolában.

A tájékoztató után a gyerekeké és a leendő elsős tanító néniké volt a főszerep, megkezdődhetett a játékos, mozgásos, mondókás móka. A gyerekek lelkesen és nagy figyelemmel, leendő első osztályos kisdiákokhoz méltó ügyességgel vettek részt a foglalkozáson.

Kovács Krisztina a Médiacentrum kérdésére elmondta, a Manó Tanoda foglalkozássorozata négy alkalomból áll. Elsőként a Fő téri épületbe várták az érdeklődőket, majd február 15-én és március 7-én a Török Bálint utcai épület lesz a foglalkozás helyszíne. A negyedik alkalommal, március 25-én nyílt nap lesz a negyedik osztályokban, melynek során a leendő elsős tanító nénik óráit nézhetik meg a szülők.

Az igazgatótól azt is megtudtuk, azt követően, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően az idei tanévben három első osztályt indítottak, a fenntartóval történt egyeztetés alapján a következő tanévben sem zárkóznak el a három első osztály indításának lehetőségétől.

 

 

 


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: