Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kiderült, melyik lett Erzsébetváros legszebb virágoskertje

Pintér-Papp Eszter | 2024.06.07.

Venczel Csaba önkormányzati képviselő és Füstös István, az egyik pápai gazdabolt üzletvezetője az idei évben is meghirdették az Erzsébetváros legszebb virágoskertje versenyt. A versengés május végéig zajlott, az eredményhirdetést csütörtökön délután tartották az Erzsébet ligeti pavilonnál.

Venczel Csabától megtudtuk, évről évre egyre többen jelentkeznek a versenyre. Az idei évben 15 virágoskertet neveztek be a tulajdonosok, a kiskertekre május 31-éig lehetett szavazni a közösségi médiában. A verseny népszerűségét jelzi, hogy összességében mintegy kétezer szavazat érkezett a kertekre, a díjakat az Esterházy úton található mezőgazdasági bolt ajánlotta fel.

A díjkiosztón részt vett dr. Áldozó Tamás polgármester is, akitől megtudtuk, maga is figyelemmel kísérte a versenyt. A városvezető úgy fogalmazott, az ilyen kezdeményezéseknek komoly közösségépítő szerepe van és azt is elárulta, maga is leadta szavazatát a neki leginkább tetsző kiskertre.

A közösségi médiában május 31-éig leadott szavazatok alapján a verseny harmadik helyezettje Horváth Jenőné kertje lett. A második helyen Dani Mátyás kiskertje végzett. Az idei évben az Erzsébet város legszebb virágoskertje címet Szalainé Tihanyi Andrea kertje érdemelte ki.

    

 

  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: