Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kijavítják az úthibákat

Huszár Hajnal | 2023.07.17.

Zajlik az útjavítás az Ady sétányon. A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársai a nagy járműterheléstől kimozdult a térburkoló köveket visszaépítik és kicserélik a sérült, törött elemeket. A munka körülbelül 10 folyóméter hosszú területen folyik. A múlt héten megkezdett bontás során kiderült, hogy az eredeti tervekhez képest nagyobb felületen, mintegy 50 négyzetméteren kell elvégezni a javításokat az útalap miatt, így néhány nappal tovább tart a kivitelezés.

Ez azt jelenti, hogy ha az időjárás engedi, holnap befejeződik a térkövek lerakása és a fugázás. A speciális vízzáró fugának 48 óra kötési időre van szüksége, ezt követően, várhatóan pénteken indulhat meg a járműforgalom az Ady sétány ezen szakaszán.

Addig marad a teljes útzár a területen, vagyis a Tókert utcáról nem lehet befordulni az Ady sétány piac felé vezető szakaszára, a piac irányából pedig zsákutcává vált a sétány. A járművel közlekedők a Spar parkoló irányából közelíthetik meg az Ady sétányt, onnan piacnapokon a Csáky utcán, a több napon pedig a piac területén keresztül tudják elhagyni a belváros ezen részét. A munkálatok idején a gyalogosközlekedés biztosított a sétányon. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: