Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kijött az osztálykülönbség a Veszprém ellen

Haraszti Gábor | 2024.07.06.

Lejátszotta első előkészületi találkozóját a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Perutz FC. Kun-Szabó Attila csapata az NB III-as pontvadászatban induló Practical VSC-től négygólos vereséget szenvedett. 

Perutz FC – Practical VSC 1-5 (1-3) Gólszerzők: Nagy D. illetve Csepregi 2, Molnár, Tömösvári, Major (11-esből)

Közel száz néző volt kíváncsi a felkészülési mérkőzésre, ahol a 10. percben szerezte meg a vezetést a Veszprém, Nagy Richárd passzát Csepregi váltotta gólra 0-1. Újabb tíz perc elteltével kettőre nőtt a különbség, egy kontratámadás végén Molnár gurított az üres kapuba 0-2. Fél óra elteltével szépített a Perutz, Nagy Dávid lőtt a kapu bal oldalába 1-2, egy perccel később Kiss beadását Csepregi juttatta a kapuba 1-3. A második játékrészben két újabb vendég találat esett, a 61.percben Tömösvári fejelt a hálóba, az 1-5-ös végeredményt nem sokkal a lefújás előtt Major tizenegyesből állította be.

Kun-Szabó Attila: Kicsit fáradtan mozogtunk, több játékost több poszton is megnéztünk, meccs közben is változtatni kellett, mert többször is megfutottak minket. Öt-hat edzésen vagyunk túl, azért látszott, hogy gyorsaságban, gondolkodásban az NB III élmezőnye még messze van tőlünk, de fokozatosan lépkedünk előre, az augusztusi kupamérkőzésre kell jó formába lendülnünk. Egyelőre sokan is vagyunk, 22 mezőnyjátékosunk van, próbáljuk a lehető legjobb keretet kialakítani, keressük főleg azokat a védekező típusú játékosokat a középpályára, akik a csapat hasznára tudnak lenni.

Perutz FC: Varga P. – Rozman, Cseke, Pető, Szalai – Mogyorósi, Varga B., Sós, Nagy K., Hauser B., Nagy D., cserék: Hauser M. Cser, Császár, Ruzsás, Farkas, Katona, Tóth.

Practical VSC: Kemenes – Görgényi, Dobsa, Kiss M., Somogyi, Volter, Nagy, Csepregi, Szabó, Molnár, Szűcs, cserék: Kovács, Kiss Á., Kószás, Schönig, Dömötör, Baldauf, Tömösvári. 

A Perutz FC július 10-én Rábapatyon lép pályára. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: