Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kis manók a tanodában

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.08.

A Szent István Római Katolikus Általános Iskolában több évtizedes hagyománya van annak, hogy az iskolába készülő nagycsoportosokat és szüleiket több alkalomból álló foglalkozássorozaton látják vendégül, ahol megismerkedhetnek e leendő elsős tanító nénikkel, az iskola szellemiségével, az itt kínált lehetőségekkel. Nem volt ez másképp az idei évben sem, a Manó Tanoda nemrégiben újra kinyitotta kapuit és előbb az alsó, majd a felső tagozat épületében fogadta a leendő iskolásokat.

A kicsik és szüleik a vidám foglalkozások alkalmából megismerkedhettek Vesztergom Beátával és Ihász Gyöngyivel, valamint Tóthné Leimeiszter Mónikával és Jakab Bernadettel, akik a következő tanév első osztályait vezetik be a számok és betűk világába, a sok-sok tudás birodalmába.

Az idei első Manó Tanodát az iskola Török Bálint utcai épületének zsibongójában tartották, ahol több mint 70 gyermek tölthetett el egy izgalmas órát a leendő tanító nénikkel, akik érdekes feladatokkal várták a jövő tanév kis tanítványait.

A Fő téri épület aulájában tartott második összejövetelen szintén nagy volt az érdeklődés, itt négy helyszínen, változatos kézműves foglalkozásokon vehettek részt az iskolába készülő nagycsoportosok, az iskola pedagógusainak irányításával.

Fotó: Szent István Római Katolikus Általános Iskola (Facebook)

 

     

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: