Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kitömte a Fűzfőt a kupában a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.05.01.

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz FC. A pápaiak revansot vettek a bajnokságban elszenvedett fiaskóért és magabiztosan jutottak az országos főtáblára.

A bajnokság hajrájához közeledve nehéz sorozat kellős közepén van a pápai csapat, mely a pontvadászatban győztesen vívta meg a Tihany elleni idegenbeli rangadót, négy nappal később a kupában pedig az a Fűzfői AK volt az ellenfél, mely 2024-ben még nem szenvedett vereséget, ráadásul a bajnoki menetelésben Pápáról is elvitte a három pontot.

Az első félidőben a pápaiak kétgólos előnyt alakítottak ki, mindkét találatot Nagy Dávid szerezte. A 49.percben Nagy Dávid klasszikus mesterhármassal eldöntötte a továbbjutás sorsát, sőt fél órával később Nagy Krisztián is feliratkozott a gólszerzők közé. A 86. percben egy kapuskiállítás miatt tíz emberre fogyatkozott a Fűzfő, a 0-5-ös végeredményt tizenegyesből Szalai Csaba állította be.

Fűzfői AK – Perutz FC 0-5 (0-2) Gsz.: Nagy D. 3. Nagy K., Szalai

Kun-Szabó Attila: A bajnoki találkozóhoz hasonlóan ezúttal is sok helyzetet alakítottunk ki, azzal a különbséggel, hogy most ezek egy részét tudtuk értékesíteni. Egy nehéz talajú pályán megérdemelten nyertünk, egyszerűen jobbak voltunk, a cserék is jól szálltak be, sőt még azt is elbírtuk, hogy Nagy Bálint és Mogyorósi Bálint sem lépett pályára.

Balatonfűzfő: Mocher (Marics 79.) – Kovács, Bíró (Szalai 83.), Horog (Méhes 46.), Auerbach, Kuti, Füle (Parrag 56.), Babai, Szentmártoni, Molnár (Nyári 82.), Szalai (Jónás 56.).

Perutz FC: Présing (Hauser 83.) – Nagy K., Varga (Cser 64.), Szalai Cs., Gajdosi, Rozman, Nagy D., Ruzsás (Császár 71.), Erdősi, Horváth (Farkas B. 64.), Hauser

A Perutz május 4-én 19 órai kezdéssel a tabellát vezető Úrkútot fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: