Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kitömte ellenfelét a Perutz

Haraszti Gábor | 2023.09.23.

A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában igazi gólfesztivált rendezett a Perutz FC. A Csetény ellen a pápaiak nyolc alkalommal találtak be, ezzel a legutóbbi három bajnokijukon már 19 lőtt gólnál járnak.

Hazai szempontból jól indult a meccs, hiszen a pápaiak már a harmadik percben megszerezték a vezetést: Szalai beadásánál Varga lövését még védte a vendég kapus, a kipattanó Kun-Szabó testéről került a kapuba 1-0. Sokáig nem tartott az előny, hiszen Juhász harmadik helyzete már utat talált Présing kapujába, akit a csetényiek csatára okosan emelt át 1-1. A félidő derekán ismét a hazaiak találtak be, Cseke megpattanó lövése hullott a kapu jobb oldalába 2-1. A 28.percben már kettő volt a különbség, Kun-Szabó védhetetlenül tekert a bal felsőbe 3-1. Az első félidő lezárásaként újabb pápai gól született, egy szöglet után Cseke elé pattant a labda, aki a közelről a léc alá bombázott 4-1.

A második felvonás is gyors hazai találattal indult, egy védelmi hibát Varga használt ki és okosan a bal sarokba gurított 5-1. Két minutummal később Nagy Krisztián centerezését Kun-Szabó okosan elengedte Császárnak, akinek már nem volt nehéz dolga 6-1. A 76. percben Varga sarokkal tálalt Hauser elé, aki Nagy Krisztiánhoz passzolt, a pápai játékos pedig kilőtte a jobb sarkot 7-1. A 87. percben a harmadik hazai csere is gólt lőtt, Szalai visszafejelt labdáját Hauser helyezte a kapuba 8-1.

A hazaiak nyolc gólt lőve és legalább ennyi ziccert kihagyva megérdemelten tartották otthon a három pontot. A Perutz szeptember 27-én 16:30-as kezdéssel a Balatonfüredi USC ellen ismét hazai pályán folytatja a bajnokságot.

Perutz FC – Csetény SE 8-1 (4-1) Gsz.: Kun-Szabó 2, Cseke 2, Varga B., Császár, Nagy K., Hauser B. ill. Juhász

Kun-Szabó Attila: Elégedettek lehetünk a csapattal, hiszen kiszolgálta a közönséget, nyolc gólt lőttünk és maradt a lábakban még jó pár találat. A jövő héten két nehéz mérkőzésünk lesz, tudtunk pihentetni néhány játékost és a cserék is jól szálltak be.

Perutz FC: Présing (Hauser 60.) – Nagy B., Kun-Szabó A., Varga B., Szalai Cs., Rozman, Cseke (Antal-Horák 66.), Nagy D. (Nagy K. 46.), Cser (Hauser 60.), Erdősi, Horváth T., (Császár 46.)

Csetény SE: Jelencsics – Horváth (Hegedűs 76.), Danó, Simon (Orbán 55.), Orbán, Juhász (Varga 85.), Nagy, Dávid, Merkl, Orbán, Miskei

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: