Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kiváló szakemberek a Vajda Mártás tanulók

Pintér-Papp Eszter | 2024.04.12.

Sikeresen szerepeltek a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai a közelmúltban a Szakma Kiváló Tanulója verseny elődöntőjében. Valamennyi végzős Vajda Mártás asztalosipari szerelő tanuló bejutott a rangos megmérettetés országos döntőjébe, ahol így a 11 induló diák közül négyen képviselik a Vajda Márta-iskolát és Pápát.

Az iskolában rendkívül büszkék a négy asztalosipari szerelő tanulóra, akik hamarosan a Szakma Kiváló Tanulója verseny országos döntőjében adhatnak számot tudásukról. Csutiné Papp Orsolya, az iskola főigazgatója a Médiacentrumnak elmondta, négy végzős diákjuk indult a versenyen és valamennyien bejutottak az országos döntőbe.

Az elődöntőben 90 perc állt a diákok rendelkezésére egy írásbeli feladat megoldására. Az országos, 3 napos versenyt Baján rendezik. Itt egy projektfeladat során egy munkadarab elkészítése lesz a feladat, illetve egy mestermunka elkészítése is szerepel a verseny programjában. A tét nem kicsi, ugyanis azok a diákik, akik az országos döntőben legalább 70 százalékos eredményt érnek el, mentesülnek az év végi szakmai vizsga alól.  

A bajai döntőben Csikó Richárd, Czinkán Olivér, Pente Kevin és Szabados Gábor vesznek részt. A diákokat Meizner Tibor szakoktató készíti fel a versenyre. 

   

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: