Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kívül-belül dolgoznak az oviban

Huszár Hajnal | 2023.05.09.

Jó ütemben halad az Erzsébetvárosi Óvoda felújítása. A munkálatok április elején indultak és a tervek szerint július elejére fejeződnek be. Horváthné Végh Judit intézményvezető tájékoztatása szerint, a ivitelezés időbeli ütemezését tartva dolgoznak a kivitelezők, két csoportszoba munkálataival már végeztek is.
-Szellőző vakolattal látjuk el a falakat, ezt pedig teljes festés követ minden helyiségben. Jelenleg kívül az épület vízszigetelésén dolgoznak az építők azokon a helyeken, ahol ez szükséges – közölte. Az építkezés ezt követően újra a belső terekben folytatódik, a másik két csoportszobát is felújítják.


-A felújítás a gyermekek zavarása és a nevelő munka akadályozása nélkül zajlik – ezt már Lukács-Palkovics Dóra tagintézmény vezető mondta el érdeklődésünkre. Hangsúlyozta, a kivitelezők nagyon rugalmasan igazodnak az óvoda életéhez, minden munkafolyamatot összehangolnak az intézmény működési rendjével, a nagyobb hanghatással járó munkákat pedig hétvégén vagy az óvoda bezárása után végzik.
-A gyermekek tetszéssel figyelik a felújítási munkákat, számukra ez sok érdekességet jelent, amikor pedig egy-egy csoportszoba elkészült, megmutattuk a szülőknek és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk – mesélte a tagintézmény vezető.

A munkálatok egy újabb szakasza június közepén indul, amikor a közös használatú helyiségek rendbetétele is megkezdődik. Ezt a munkát azonban már nem lehet a gyermekek jelenléte mellett végezni, így az óvodavezetés a szülői munkaközösséggel egyeztetett a nyári leállás előrehozásáról. A szülők partnerek voltak a megoldáskeresésben, így június közepén kezdődik majd az ovi nyári szünete, az ellátást kérő gyermekek óvónénijeikkel a Huszár Lakótelepi Óvodába költöznek át a munkák idejére, július elején pedig a megszépült intézménybe térhetnek vissza a kicsik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: