Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kocsikázni támadt kedve, elvitte a futár autóját a pápai férfi

Pintér-Papp Eszter | 2023.08.05.

Augusztus 3-án, csütörtökön, az esti órákban arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Veszprémben egy pizzafutár által a parkolóban hagyott nyitott gépkocsival ismeretlen személy a benne hagyott indítókulcs segítségével elhajtott.

Az elkövető a városban nekiment egy parkoló autónak, majd onnan is továbbhajtott. A helyszínen a járőrök megkezdték az elkövető, valamint az autó felkutatását. A balesethez közeli utcában felfigyeltek az ellopott autóra, amiből az ismeretlen éppen kiszállni próbált. A férfi a rendőröket meglátva futni kezdett, de nem jutott tovább, mert az egyenruhások hamar utolérték és elfogták.

K. Péter 29 éves pápai férfi a rendőröknek elmondta, hogy ő csak autókázni szeretett volna. A veszprémi járőröknek azt is sikerült megállapítani, hogy a férfi nem is vezethetett volna, mivel korábban eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így az elkövető már a harmadik bűncselekményét követte el pár perc leforgása alatt.

A férfit elfogták, előállították és őrizetbevételét követően gyanúsítottként hallgatták ki Járművezetés ittas állapotban, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetése miatt.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság videóját itt láthatják.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: