Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kora reggeli indulás, egész napos program

Horváth Andrea | 2023.10.03.

Ma reggel fél hétkor indult a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-érdekképviseleti Egyesülete újabb csoportja Budapestre, egy egész napos kirándulásra. Az egyesület tagsága egy sikeres pályázatnak köszönhetően több turnusban látogatnak a fővárosba, ahol gazdag program várja a szépkorúakat.

 

Baán Éva egyesületi elnök elmondta, hogy már tavaly pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-hez és Pápa Város Önkormányzatához, hogy idén az idősek világnapjához kapcsolódóan különleges programmal, egy budapesti kirándulással lepje meg a tagságot. A nyugdíjasok ellátogatnak a Parlamentbe, a Magyar Zene Házába és a Néprajzi Múzeumba.

 

Több mint 360 fő jelentkezett a programra, az elnök nyolc csoportban szervezte meg a kirándulást, ebből három turnus a múlt héten indult útnak, három ezen a héten, kettő pedig a jövő héten utazik. A visszajelzések nagyon jók, az egyesület tagjai hálásak a lehetőségért.

 

A ma reggel induló csoportnak dr. Áldozó Tamás polgármester is jó utat kívánt. Mint mondta, a nyugdíjasoké a legnagyobb egyesület a városban, s elismerését fejezete ki az elnök munkája, valamint a közösség összetartása kapcsán. Hozzátette, hogy a város az egyesület munkáját a lehetőségekhez képest igyekszik a maximális mértékben támogatni.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KÖZÉLET

  Élő közvetítés

  Élő közvetítés Pápa Város...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: