Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Körzeti kosárlabda diákolimpia

Haraszti Gábor | 2023.03.08.

A Szent István Római Katolikus Általános Iskola tornatermében rendezték meg a III. és IV. korcsoportos kosárlabda diákolimpiát. A felmenő rendszerű bajnokságon csak három intézmény vett részt.

A házigazdák mellett a két korcsoport vetélkedésében a Munkácsy és a Gyurátz indult. Múlt héten a IV. korcsoport, most pedig az egy korosztállyal fiatalabbak igyekeztek minél jobb eredményt elérni.

Az eredményekről Szabó Sándor szervezőt, a Szent István testnevelőjét kérdeztük.

– Úgy gondolom, a torna mindkét alkalommal elérte célját, a gyerekeknek tudtunk sportolási lehetőséget biztosítani és sportszerű keretek között, jó hangulatban eltölthettek egy délelőttöt. A fiúknál a mutatott játékon látszott, hogy többen egyesületi szinten is pattogtatnak, szervezettebben mozogtak, technikásabbak voltak, a legjobban a Szent Istvánnak és a Gyurátznak sikerült a nap. A lányok is óriási lelkesedéssel vetették bele magukat a mérkőzésbe, a III. korcsoportosoknál a Munkácsy, a lányoknál a Szent István győzött. A megyei porond már egy más színvonalat képvisel, az ott résztvevők technikai tudása magasabb szinten van.


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.03.20.

  A legfontosabb hírek a városból

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: