Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Kóstoltad már a Tesla sörét?

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.04.13.
Elon Musk legújabb ötlete, hogy a Tesla sört áruljon, ráadásul egy három palackot tartalmazó csomag nem kevesebb, mint 89 euróba (33 500 forint) kerül.

A Tesla meglepő területen terjeszkedik, és piacra dobta a limitált kiadású GigaBier elnevezésű termékét, egy Németországban készült pilsner stílusú sört. Az elegáns, fényes fekete tokban bemutatott palackot úgy tervezték meg, hogy a Tesla Cybertruckját idézze.

A Berlinben főzött sört, ahol egyébként a Tesla az egyik gigagyárát is működteti, közlésük szerint 17 európai országba szállítják megrendelésre, köztük Franciaországba, az Egyesült Királyságba, Spanyolországba, Svájcba és Norvégiába. A három darabos pakk 89 euróba, vagyis 33 500 forintba kerül.

A Tesla azzal viccelődött, hogy a sört “kiborgoknak főzik, de emberek készítik”, maga az ötlet azonban már korábban, 2021-ben megszületett, amikor Musk a berlini gigagyár megnyitásának rendezvényén beszélt a termékről.

Ha még valaki emlékszik, nem ez az első alkalom, hogy a Tesla be akar törni az italbizniszbe: még 2020-ban debütált a Tesla Tequila, mely egy különleges, villám alakú üvegben volt kapható, és még annak ellenére is elkapkodták az összeset, hogy darabja 229 euróba került (86 200 forint).

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: