Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kötelező a maszk használata és részleges látogatási tilalom lép életbe a kórházban

Pintér-Papp Eszter | 2023.12.13.

A Covid-19 megbetegedések számának emelkedése miatt a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben új eljárási szabályokat vezetett be dr. Havrilla Gyula főigazgató.

A rendelkezés értelmében az intézmény területén minden betegnek és látogatónak kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

A belgyógyászati osztályon, a krónikus osztályon, valamint az ápolási osztályon látogatási tilalom lépett életbe. Ezeken az osztályokon csak a súlyos állapotú betegek esetében engedélyezheti az osztályvezető, a kezelőorvos, vagy az ügyeletes orvos a látogatást.

A látogatási tilalommal nem érintett osztályokon fekvő betegeket csak egészséges, tünetmentes hozzátartozó látogathatja. A látogatók számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Az intézménybe belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés. A kijelölt látogatási idő 14-től 17 óráig tart, hétvégén 10 és 12 óra közt is van lehetőség a látogatásra.

A betegek számára csomagot a portán adhatnak le, naponta 17 óráig.

Mindezeken túl a fertőzések megelőzése érdekében a főigazgató elrendelte, hogy a betegeket valamennyi ellátó hely esetében egy kísérő kísérheti. Ez a rendelkezés a sürgősségi betegellátó osztályt is érinti.

Illusztráció: jardin képe a Pixabay -en.   
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: