Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kötelező győzelem előtt a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.03.28.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 21.fordulójában ismét hazai pályán játszik a Perutz FC. A csoport élmezőnyéhez tartozó pápai csapat pénteken 16 órai kezdéssel a Gyulafirátótot látja vendégül.

Jó formában futballozik idén is Kun-Szabó Attila csapata, mely 2024-ben még veretlen, tavasszal a Balatonalmádit, a Balatonfüredet, a Devecsert és a Sümeget is két vállra fektette. A pontvadászat nagyon szorosan alakul, a pápaiak 44 ponttal a negyedik helyen állnak, ugyanannyi pontot gyűtve mint a harmadik Balatonalmádi, a rangsorban 45 egységgel a Balatonfűzfő a második, az élen az Úrkút áll 47 begyűjtött ponttal.

A pénteki találkozón az a Gyulafirátót lesz a vendég, mely az utolsó előtti, 15. helyen áll a bajnoki sorban. Az őszi odavágón magabiztos, 6-1-es Perutz-siker született, akkor Cser Botond, Hauser Bálint, Varga Bence, Nagy Krisztián talált be, Nagy Dávid pedig duplázott. Az előjelek alapján a kötelező győzelem kategóriájába tartozik a hazaiak számára a találkozó, bízunk benne, hogy a Perutz érvényesíteni is tudja a papírformát. 

A 16 órakor kezdődő mérkőzésre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: