Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Közelít a dobogó felé a Szabadgyalog SE

Haraszti Gábor | 2023.02.06.

A Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági Szakképző Iskola társalgójában rendezte meg a Szabadgyalog SE a Veszprém vármegyei sakk csapatbajnokság negyedik fordulóját. A játéknapon a hazaiak magabiztosan győzték le a Tapolcát.

A forduló előtt a pápaiak az ötödik, a vendégek a harmadik helyen álltak a rangsorban.

– A tapolcaiak ellenünk ültek le a legerősebben az egész bajnokságban – mesélte Kiss Csaba, az egyesület elnöke. – Ezúttal a csapatunk hátulja hozta a remek eredményt, az utolsó hat tábla ugyanis 5.5 pontot csinált, a végeredmény pedig 7.5 – 4.5 lett a javunkra! Életében először játszott a csapatban Sárközi Balázs, aki rögtön győzelemmel mutatkozott be, rajta kívül nyert még Gyutai Nándor, aki továbbra is 100 százalékos a bajnokságban, Nyőgér István zsinórban két győzelemnél jár, Kerecsényi Zoltán első sikerét aratta a szezonban, Asztalos Attila ügyesen nem fogadott el egy remiajánlatot, ami később élete első győzelmét jelentette a csapatban. Papp Diána mérlege kettőből kettő a szezonban, ezúttal is győzött és Kiss Dorina is egy ponttal gyarapította a pápaiak pontszámát, mellettük Gyimesi Andrea fél egységet gyűjtött.

A Szabadgyalog ezzel a győzelemmel a negyedik helyen áll, három meccsből szerzett 20.5 ponttal, ami jónak mondható, karnyújtásnyira került a dobogótól. A sakkozók a következő fordulóban – március 5-én – Ajkán a Bányász SK Ajka ellen ülnek asztalhoz.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: