Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Közlekedési balesetek a vármegyében

Pintér-Papp Eszter | 2023.04.03.
A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén március 27-én 0 órától április 2-án 24 óráig összesen 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 2 súlyos, 4 könnyű sérüléssel végződött. A közúti közlekedési balesetekben 2 ember súlyos sérüléseket szerzett, 5 fő könnyebben sérült. A fenti időszakban 27 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.
A személyi sérüléses balesetek közül az elsődleges adatok alapján 1 alkalommal az elsőbbség meg nem adása, 2 esetben a kanyarodási szabályok, míg 1 alkalommal a követési távolság be nem tartása volt a baleset oka.
A héten a Veszprém vármegyei rendőrök összesen 11 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, közülük 1 fő ráadásul engedély nélkül ült a volán mögé.
A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki vezetői engedély nélkül vesz részt a közúti közlekedésben, szabálysértést követ el, amely akár szabálysértési elzárást, járművezetéstől eltiltást, vagy pénzbüntetést is vonhat maga után.
A közlekedésbiztonság mindannyiunk számára kiemelten fontos. A fegyelmezetlen, szabályokat megsértő gépkocsivezető nem csak a saját, hanem mások életét, testi épségét, vagyontárgyait is veszélyezteti.
Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: