Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Közúti ellenőrzések térségünkben

Pintér-Papp Eszter | 2023.05.16.
A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai folyamatosan ellenőrzik a vármegye közútjait és kiszűrik a forgalomból a szabálytalanul közlekedő sofőröket.
A rendőrök május 15-én Pápán és környékén is közlekedési akciót tartottak. Ennek során a passzív biztonságos eszközök használatának elmulasztása miatt 2 fővel szemben intézkedtek, egyikük a biztonsági övét nem kapcsolta be, míg a másik személy a gyermekülés használatát mulasztotta el.
Az ellenőrzés során az egyenruhások további 2 sofőrrel szemben intézkedtek, mivel vezetés közben kezükben tartották a mobiltelefonjukat, illetve 1 járművezetőt az autó műszaki érvényességének lejárta, egy másikat pedig elsőbbségadás meg nem adása miatt helyszíni bírsággal sújtottak.
A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a passzív biztonsági eszközök – biztonsági öv, gyermekülés, bukósisak – használata egy esetleges közlekedési baleset bekövetkezése során segít elkerülni, illetve enyhíteni a sérüléseket. A passzív biztonsági eszközök saját testi épségünk védelmét szolgálják. Tegyünk a saját biztonságunkért!
 
Fotó: Pixabay (illusztráció)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: