Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Kulturális bemutató a Petőfiben

Horváth Andrea | 2023.12.17.

Az iskola sokszínű rendezvényére szép számban érkeztek szülők is, a Petőfiben is kiemelt cél, a szülői közösség és az iskola kapcsolatának ápolása, erősítése.

Az est folyamán a színjátszó csoport az „Isteni színjáték” c. darabot mutatta be hatalmas sikerrel, az énekkarosok pedig két modern dalt adtak elő. Mosolyt csalt az arcokra Nagy-Stall Zétény stand-up előadása a majákról és a világ végéről.

A közönség hallhatta Uriel Gomez zongorajátékát, Tischler Klaudia szavalatát. Ami a táncokat illeti, „Csak tánc és más semmi” címmel néptánc és modern tánc ötvözetét láthatták a jelenlevők, illetve Szentmiklóssy Szonja Zumba tánca is nagy siker volt.

A német nemzetiségi tagozatos 9.ny és 9.c osztályok tanulói egy bajor sörtáncot adtak elő. A hangszeres produkciók kategóriájában nagy tapsot kapott „Komolyzene kissé komolytalanul” címmel Gödri Dániel tanár úr és Varga Gábor vidám improvizációja.

A műsor zárásaként egy ABBA-dal csendült fel Baky Bíborka, Sipos Rebeka, Horváth Csongor és Horváth Vince előadásában.

Színvonalas est részesei lehettek a jelenlévők, melynek végén a taps szólt a felkészítő tanároknak is:  Benkó Zsófia Annának, Molnár Eszternek, Gödri Dánielnek. A szervező Nagy Dóra igazgatóhelyettes volt.


 

Fotó: Pápai Petőfi Sándor Gimnázium

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: