Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Legyen rockos a séró!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.07.03.
A rock zene szeretete sokféleképpen kifejezhető. Öltözködésben, életstílusban, akár még beszédben is. Még jó, hogy a sorból a frizura sem maradhat ki. Talán ez az egyik leghangsúlyosabb jelzés, ami nyomban érthető mindazok számára, akik „beszélik a közös nyelvet”. Úgyhogy jó ötlet megismerni, mit tartogat az idei esztendőre a rock ihletésű frizuratrend!

 
Íme, néhány igazán ütős választás!
 
A kellően felborzolt lob frizura egyetlen körkefével beszárítható úgy, hogy egy kis volument is kap a hajkorona. Így a remekmű nemcsak kőkemény, mint a rock and roll, hanem igazán vagány, ráadásul könnyű belőni, meg még tartja is a formát!


 
Van egy jó hírünk a fonatrajongóknak: a fonatok 2023-ban is divatosak, hát ha még egy kis őrült rocker hangulattal gazdagodnak, akkor pláne! Ez a hajviselet azért annyira kedvelt, mert ezerféleképpen variálható. Aki visszafogottabb rock fan, választhatja a kevésbé feltűnő fonatokat, de aki szeretné felhívni magára, meg a basszusgitárokra és pengetőkre a figyelmet, ezt is megteheti. Ráadásul a fonatok kényelmesek, bírják a strapálást, még a hajrázást is, és hát mi tagadás, extravaganciában is az élen teljesítenek. Még fesztiválfrizurának is ideálisak.

Sokan rajonganak az alányírásért, ami tényleg nagyon menő, viszont az is igaz, hogy a szimpla, kicsit unalmas hétköznapon meglehetősen feltűnő. Viszont ha a fonatok úgy helyezkednek el, hogy oldalt lazábbak, míg középen feszesek úgy a komplex látvány olyan hatást kelthet, mintha alányírással állna szemben a nézelődő.

 

 
A charmok kellőképpen trendiek, de nemcsak a karkötőkön! Hajmosást követően, amikor még a haj természetes volumene is adott, egy-egy tincs befonása után jöhet a záró ék, azaz a charm. És hogy milyen a hajékkel díszített végeredmény? Egyszerű, mégis extrán laza!
 
Na, és ha megvan az a fazon, amitől még a basszus is jobban dübörög, akkor jöhet a hajápolás, mert mit sem ér a rockosan vagány hajkorona akkor, ha a fénye megfakul, vagy ha töredezett, száraz, zsíros, esetleg korpás. Ezekről a lehetséges forgatókönyvekről még akkor is beszélni kell, ha egyébként kényes témának tűnik. A mai modern samponok segítségével nem létezik olyan hajprobléma, amit ne lehetne kíméletesen, mégis eredményesen orvosolni. Ám az ehhez vezető első lépés a felismerés. Azaz annak a felderítése, hogy milyen a konkrét, személyes hajtípus, hiszen ehhez ildomos választani hajápolási termékeket.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: