Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Lekapcsolták a kis betörőt!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.04.25.
Az amerikai titkosszolgálat tisztjei “fogták el” a csöppséget, aki annyira kíváncsi volt, hogy átpréselte magát a kerítésen, hogy saját szemével csodálhassa meg a Fehér Házat.

Tündéri esetről számolt be a Fehér Ház biztonságáért felelős amerikai titkosszolgálat: egy kíváncsi kisgyermek kedden kiérdemelte a “legkisebb betolakodó címet”, miután átpréselte magát a Fehér Ház északi oldalán lévő fémkerítésén.

A titkosszolgálat munkatársai megosztották, átsétáltak a terület északi részén, hogy visszaszerezzék a csöppséget, és újraegyesítsék a szüleivel a Pennsylvania Avenue-n. Amíg a tisztviselők a gyermekkel foglalkoztak, rövid időre korlátozták a komplexumba való bejutást.

A titkosszolgálat szóvivője, Anthony Guglielmi elmondta, hogy a tisztviselők “a Fehér Ház északi kerítésvonalán egy kíváncsi fiatal látogatóval találkoztak, aki rövid időre belépett a Fehér Ház területére”.

Hozzátették, ez volt az első sikeres behatolás a komplexumba azóta, hogy az elmúlt években a Fehér Ház kerítését megduplázták, és nagyjából 3,96 méter magasra emelték.

A kerítés megerősítésére azért volt szükség, mert az utóbbi években több biztonsági incidens is történt, s bár a kerítés már nagyon magas, a rések mintegy 12,7 centiméteresek, így a kisgyermek könnyedén átjuthatott, hogy megcsodálja a Fehér Házat.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: