Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
A város velünk épül

Lezárták a piaci parkolót

Huszár Hajnal | 2023.10.16.

Ma reggel megkezdődött a piaccsarnok és a pavilonsor közötti terület aszfaltozási munkáinak előkészítése. Mint arról hírt adtunk, az önkormányzat rendezett körülményeket kíván teremteni a parkolásra a vásárcsarnok környékén és a munkálatokra 40 millió forintot különített el a költségvetésben.


A beruházás keretében augusztusban már leaszfaltozták a húsbolt melletti területet, ott 12 gépkocsibeállót és 3 mozgássérült parkolót jelöltek ki. A ma megkezdett munka ennek a fejlesztésnek a folytatása, most a piaccsarnok és a pavilonsor közötti terület, valamint az autóbusz pályaudvar felől lévő murvás felület kap aszfaltburkolatot.

Ehhez ma reggelre lezárták a munkaterületet. Az Ady sétány felől a pavilonsor határolja az építési helyszínt, a Szabadság utca felől pedig a piaccsarnok zöld falának vonalában húzták ki a kordont. A húsbolthoz tartozó parkoló azonban változatlanul használható és a piac épülete gyalogosan minden irányból megközelíthető.

A munkálatok a meglévő murvaburkolat felszedésével kezdődtek, az építkezés várhatóan egy hónapig tart. Ez idő alatt a sátras árusok az Ady sétány kerékpárútja mellett kapnak helyet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: