Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

MSZP fórum a piacon

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.17.

Komjáthi Imre, az MSZP országos társelnöke, országgyűlési képviselő és Kovács József, a párt pápai elnöke, önkormányzati képviselő tartottak fórumot ma délelőtt a Városi Piacnál. A fórumon helyi és országos politikai kérdések egyaránt szóba kerültek.

Kovács József hangsúlyozta, június 9-én nemcsak önkormányzati választások lesznek, hanem megyei önkormányzati választások is, illetve Európai Parlamenti választásokat is tartanak ezen a napon. A politikus rámutatott, Pápán a hat parlamenti ellenzéki párt együttműködése alakult ki, ehhez csatlakozott az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesület.

Mint elhangzott, az MSZP ismét érdemi jogkörökkel ruházná fel a megyei közgyűléseket és tartalommal töltené meg az önkormányzatiságot. Hisznek abban, hogy mind a helyi, mind pedig a megyei önkormányzatok fontos alapintézményei az államiságnak, sőt, a demokrácia utolsó védőbástyái.

Komjáthi Imre szintén a közelgő választások kapcsán mondta el gondolatait. Mint mondta, június 9-e egyik legnagyobb tétje, hogy lesz-e béke, és a legfontosabb az, hogy a magyar emberek szívében lesz-e béke. Véleményük szerint az országnak olyan EP képviselőkre és olyan önkormányzati képviselőkre van szüksége, akiknek fontos az emberség, a megbecsülés, az odafigyelés és a gondoskodás. Európa szempontjából is rendkívül fontos a június 9-i szavazás, ezért a társelnök mindenkit arra buzdít, hogy menjenek el és szavazzanak azokra a jelöltekre, akik valóban a magyar emberek érdekeit szolgálják.

 

  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: