Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Magabiztos győzelemmel kezdte az évet a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.02.19.

Elhalasztott mérkőzés pótlásával idegenben folytatta a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A második helyezett pápaiak a negyedik helyen álló Balatonalmádihoz látogattak, ahol 4-0-s győzelmet arattak.

Kun-Szabó Attila csapata egy jól sikerült felkészülést követően annak reményében utazott Balatonalmádiba, hogy begyűjti a három pontot és megszilárdítja helyét a dobogón. Az első fél órában két pápai gól született, előbb a mindössze 17 esztendős Nagy Krisztián talált be, három perccel később Pető Dániel duplázta meg a Perutz előnyét. A második felvonásban szintén két vendég gól esett, az 55. percben Varga Bence értékesített egy tizenegyest, a 0-4-es végeredményt – szintén büntetőből – Benecz Dániel állította be.

Kun-Szabó Attila: Az első 15 percben voltak egyéni hibák, figyelmetlenségek, ettől függetlenül magabiztos győzelmet arattunk. Meglepett, hogy a rangadót ilyen simán nyertük, végig kezünkben tartottuk a találkozót, a párharcok többségét is megnyertük és ha az utolsó passzok pontosabbak lettek volna, nagyobb arányú is lehetett volna a különbség. Persze azért ezen kívül is voltak javítani való dolgok, amiket igyekszünk az Úrkút elleni bajnokira orvosolni.

Balatonalmádi – Perutz FC 0-4 (Gsz.: Nagy K., Pető, Varga B., Benecz)

Perutz FC: Varga – Gajdosi (Karácsony 69.), Cser, Horváth T. (Bognár 69.), Varga B. (Hauser B. 55.), Nagy K., Nagy B. (Mikóczi 70.), Rozman, Nagy D., Pető, Benecz.

A bajnokság február 25-én 15 órától az élen álló Úrkút elleni idegenbeli rangadóval folytatódik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: