Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Magabiztosan nyert a Perutz

Haraszti Gábor | 2024.03.29.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 21.fordulójában a Gyulafirátót ellen folytatta a bajnokságot a Perutz FC. A pápaiak magabiztosan, 4-0 arányban győztek és sorozatban ötödik sikerüket könyvelhették el.

Jól kezdett a hazai alakulat, hiszen a 6. percben Nagy Bálint a kapufát találta el, majd a 17.percben Nagy Dávid elől tisztázott a kapus. A 23.percben Hausert buktatta Gyurmánczi, a jogos tizenegyest Nagy Krisztián magabiztosan értékesítette 1-0. A félidő lezárásaként kettőre nőtt a különbség, Nagy Krisztián hozta kihagyhatatlan helyzetbe Nagy Dávidot, aki elfektette a kapust és az üres kapuba passzolt 2-0. A találkozó 59.percében megszerezte harmadik találatát is a Perutz, Hauser jól tartotta meg a felívelt labdát, majd a hosszún érkező Nagy Dávid elé tálalt, aki okosan gurította el a kapus mellett a játékszert 3-0. A folytatásban is akadt még néhány kecsegtető pápai lehetőség, a 4-0-s végeredményt a 90.percben Varga Bence állította be, aki a Hausertől kapott labdát belsővel varrta fel a léc alá 4-0.

Perutz FC – FC RAC 4-0 (2-0) Gsz.: Nagy K., Nagy D. 2, Varga B.

Kun-Szabó Attila: Azt kértem a csapattól, hogy próbáljon minél előbb gólt szerezni, ez nem annyira sikerült, de a félidőre így is magabiztos előnnyel mehettünk. Félidőben gyorsabb és türelmesebb játékot kértem, ami további két gólban mutatkozott meg.

Perutz FC: Présing – Horváth T. (Rozman 62.), Erdősi, Nagy B., Szalai – Császár, Mogyorósi (Gajdosi 34.), Cser, Nagy D. (Farkas 60.) – Nagy K. (Varga 46.), Hauser.

FC RAC: Gyurmánczi – Balta N., Dóczi, Vörös, Peintler (Rozgonyi 59.), Vaczola A. (Farkas 46.), Vaczola M., Beke, Balta G., Kövesi ( Bekker T. 70.), Bekker R. (Varga 77.)

A pápaiak április 1-jén a vármegyei kupában Várpalotára utaznak, majd a bajnokságban április 7-én a Csetény vendégei lesznek.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: