Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Magyar Kupa: A fiatal Perutz országos főtáblára jutott

Haraszti Gábor | 2023.05.11.

Sikerrel vette a Veszprém vármegyei Magyar Kupa ötödik fordulóját a Perutz FC. A pápaiak a vármegyei másodosztály második helyén álló Csabrendeket két góllal győzték le.

Hét veretlen mérkőzést követően, három nappal a Szentantalfa legyőzése után és négy nappal a Balatonfüred elleni bajnoki előtt utazott Csabrendekre a pápai együttes, ahova több meghatározó játékost – Varga Pétert, Cser Botondot, Pető Dánielt, Horváth Tamást, Király Botondot – sem nevezett Kun-Szabó Attila vezetőedző.

Vendég szempontból jól kezdődött a meccs, hiszen Varga Bence már a 2. percben betalált. Az első félidőben több találat nem esett, aztán a második felvonás elején kilenc perc alatt eldőlt a továbbjutás, Nagy Dávid, Nagy Krisztián és Kun-Szabó Attila is gólt szerzett. A 77.percben Réfi szépített, a lefújás előtt nem sokkal pedig Csordás állította be a 2-4-es végeredményt.

Csabrendek – Perutz FC 2-4 (0-1) Gsz.: Réfi, Csordás ill. Varga, Nagy D., Nagy K., Kun-Szabó

Kun-Szabó Attila: Mindössze három húsz év feletti játékos szerepelt a kezdőcsapatban, így is könnyedén nyertünk, nem forgott veszélyben a továbbjutásunk. Gratulálok a csapatnak, hiszen ez a fiatal együttes ezzel a győzelemmel az országos főtáblára jutott.   

Csabrendek: Csordás – Kulman Gy., Kulman B, Orsós (Pados 46.), Preininger, Vastag, Berkes, Fazekas, Csordás, Horváth, Kovács (Réfi 62.)

Perutz FC: Hauser (Riegler 62.) – Mikóczi (Kun-Szabó 46.), Erdősi, Varga B., Nagy K. (Lócsi 68.), Nagy B., Rozman, Nagy D. (Gajdosi 53.), Hauser, Bognár, Benecz.

A bajnokság május 14-én Balatonfüreden folytatódik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: