Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Majálisoztak a nyugdíjasegyesület tagjai

Pintér-Papp Eszter | 2024.06.01.

Pénteken délután tartotta hagyományos Nyugdíjas Majálisát a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete. Az egyesületi tagok jókedvét a szemerkélő eső sem ronthatta el, közel háromszázan gyűltek össze a Malom tónál, hogy együtt szórakozzanak.

A rendezvény résztvevőit elsőként dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte. A városvezető köszönetet mondott az egyesület tagjainak azért, hogy sok pápai kezdeményezés, program tevékeny résztvevői, önkéntes munkájukkal sok területen segítenek a városban, a nyugdíjasok közösségére mindig számíthatnak a pápaiak.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében úgy fogalmazott, mindig nagy örömmel vesz részt az egyesület rendezvényein, ahol sok kedves ismerőssel találkozhat. A képviselő köszönetet mondott az egyesületnek és a tagságnak azért a tevékenységért, amit a városban végeznek.

Baán Éva, az egyesület elnöke a Médiacentrumnak elmondta, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete minden évben megszervezi majálisát és örül annak, hogy közel háromszáz nyugdíjas elfogadta a meghívást az idei rendezvényre. A majális az egyesületi tagok körében nagyon kedvelt program, ahol finom falatok és jó zene mellett, régi jó ismerősökkel találkozhatnak.

 

 

 

 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: