Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Májusban újra Pápai Expo és Agrárpiknik

Huszár Hajnal | 2024.03.02.

Egy év kihagyás után idén májusban újra megrendezi a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – a pápai önkormányzat támogatásával – az év legmenőbb agrárrendezvényét, a Pápai Expo és Agrárpikniket.

A hír néhány nappal ezelőtt jelent meg a világhálón. A 26. pápai agrárrendezvény időpontja május 10-11., de ezúttal is nagy durranással indul majd program, hiszen május 9-én este Tankcsapda koncerttel várják az érdeklődőket.

A rendezvény weboldalán megjelent hír szerint, az idei évben is szakmai programok, hasznos információk, gyakorlati bemutatók sokaságával készülnek a szervezők és számos szórakozási lehetőséget is kínál a rendezvény, hogy a mezőgazdaságban dolgozók, a mezőgazdasági pályára készülő fiatalok és a civil érdeklődők számára is tartalmas programmal fogadják a látogatókat.

A kamarának nem titkolt célja, hogy a fiataloknak ezen a fórumon keresztül is megmutassa a mezőgazdaság, élelmiszeripar modern oldalát, megismertesse őket a szakmával, vonzóvá téve számukra azt, így a generációváltás jegyében a hagyományokat folytatva, edukációs, pályaválasztási témákat is felvonultat a kétnapos esemény.  
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: