Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Máltás közgyűlés

Pintér Ádám | 2024.03.10.

A napokban tartotta éves közgyűlését a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Csoportja. A közgyűlés napirendjén többek közt a csoport tevékenységéről szóló beszámoló és tisztújítás is szerepelt.

A megjelent csoporttagokat Preininger-Horváth Edina regionális ügyvezető köszöntötte, hangsúlyozva, hogy a karitatív szervezet közép-dunántúli régiójának vezetése nagyra értékeli a pápai csoport munkáját, mind az adományozás, mind az egyéb programok, kiemelten a Kultúr-Kuckó Program működtetése kapcsán.

Pintér-Papp Eszter csoportvezető beszámolójában részletesen ismertette az elmúlt év tevékenységét, az adománygyűjtés eredményeit, az adományosztások tapasztalatait, az élelmiszermentésben vállalt szerepüket, valamint szólt a közösségi programok szervezéséről is. A csoportvezető hangsúlyozta, az elmúlt év végén 300.000 forintos pénzadományt kaptak a Fidesz-KDNP helyi képviselőcsoportjától, mely összeg nagyban hozzájárul az idei év eredményes és stabil működéséhez.

A közgyűlésen a csoport tagjai újra bizalmat szavaztak a korábbi vezetőségnek, így a következő tisztújításig újra Pintér-Papp Esztert választották csoportvezetőnek, Papp Dénesnét pedig csoportvezető helyettesnek.     

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: